Контакти

ТЪРГОВСКИ ОФИС - гр. СТАРА ЗАГОРА

Адрес:
гр. Стара Загора,
ул. Христо Ботев, No 135

Работно време:
Пон.-Петък:  9:00 до 18:00
Събота:       почивен ден

Телефони:
0894 44 22 41